نصب ویرایش جدید نرم افزار کتابخانه دانشگاه کاشان

۰۹ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۴:۲۹ کد : ۵۲۷۱ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۳۳۱
رئیس مرکز رایانه و فناوری اطلاعات دانشگاه کاشان از ارتقاء مشخصات سرور و نصب نسخه جدید نرم افزار کتابخانه این دانشگاه خبر داد.

دکتر ابوالفضل حلوایی با بیان اینکه سرور نرم افزار کتابخانه دانشکده های این دانشگاه به صورت متمرکز بود اظهار داشت: ضمن افزایش ظرفیت ذخیره سازی سرور؛ نسخه جدید پورتال کتابخانه دیجیتال دانشگاه نیز نصب گردید.

وی خاطر نشان کرد: در پرتال کتابخانه دیجیتال امکان دسترسی به منابع اطلاعاتی از طریق وب مقدور می باشد.

وی همچنین از راه اندازی بانک مقالات IEEE در آینده ای نزدیک خبر داد و افزود: با راه اندازی این سیستم امکان دسترسی اساتید و دانشجویان به مقالات علمی تسهیل می شود.

رئیس مرکز رایانه و فناوری اطلاعات دانشگاه کاشان هدف از این اقدامات را دسترسی آسان اساتید و دانشجویان به منابع علمی و تامین نیازهایشان ذکر کرد.

دانشگاه کاشان دارای بیش از هفت هزار دانشجو است و 6 مرکز کتابخانه ای آن، وظیفه ارائه خدمات در زمینه کتاب و منابع اطلاعاتی به دانشجویان و اساتید را برعهده دارند.

نظر شما :